top of page

Ervaringen

Hieronder vind je een aantal reviews. Meer ervaringen kun je teruglezen op Facebook of bij
The Perfect Wedding.
IMG_6594.JPG
Julia & Ivo

"Eva maakt echt geweldige foto's, dat vinden wij niet alleen, al onze familie en vrienden zijn echt 'in love' met de foto's van Eva. Voorafgaand aan onze trouwerij hebben wij 2x met Eva geskypt, om te kijken of er echt een klik was en of Eva aan onze wensen kon voldoen. Dat getuigd van enorme professionaliteit. En dat heeft Eva geleverd.  Mijn man en ik kijken nog bijna dagelijks naar de foto's om de herinnering van deze geweldige dag op te halen. Eva heeft echt deze herinnering in al zijn glorie op een vastgelegd, waarvoor we haar eeuwig dankbaar zijn. Zonder Eva haar oog voor de fijnste details en emoties, de creativiteit in haar manier van fotograferen en haar natuurlijke en fijne manier in omgang en het geven van aanwijzingen, hadden wij nooit zulke mooie foto's gehad. Ik raad Vintagefotografie van Eva dan ook aan iedereen aan."

N76A5208.JPG
Familie Coopmans

"Eva overtreft al je verwachtingen met haar foto's. Ze heeft haar eigen stijl, maar past zich aan aan jouw persoonlijke wensen. Ze legt bijzondere momenten vast, zonder opdringerig te zijn als fotograaf. Hierdoor vergeet je dat ze er is en weet ze kleine intieme momentopnames te maken. Ze kan ook hele goed met kinderen overweg, waardoor die zich als volleerd model laten vastleggen. Ik raad Vintage Fotografie van harte aan en zal Eva nog vaker boeken voor andere gelegenheden."

N76A5405.jpg
Andries & Iris

"Wij hebben supermooie en geweldige foto's van onze trouwdag! Dankzij Vintage Fotografie hebben wij hier een waardevolle herinnering aan overgehouden. Eva haar manier van werken hebben wij als prettig ervaren. Niet te statisch maar wel heel open en spontaan. Hierdoor zien wij in alle foto's de ware emotie. Doordat Eva zich mengt in de gastenmenigte, is het resultaat van de foto's heel natuurlijk. Kortom, een fantastische bijdrage aan onze dag!"

N76A8781.JPG
Wouter & Lien

"Wauw! Dankjewel voor het prachtige resultaat. Je hebt werkelijk elk belangrijk moment voor ons op foto vastgelegd.

We hebben momenten terug gezien die we reeds vergeten waren of waarvan we niet wisten dat ze gebeurt waren.

Hartelijk dank! Je hebt ons iets gegeven wat onbetaalbaar is. Dankjewel! Ze zijn prachtig en we zijn er dolgelukkig mee."

Naamloos-3.jpg
Wouter & Angela

"Eva heeft onze trouwdag op 26-5-2018 op een fantastische manier vastgelegd! Ze is een erg fijn persoon om er de gehele dag bij te hebben: rustig, flexibel, heeft humor en denkt graag mee. De foto’s van de preview zijn prachtig geworden: mooi, stijlvol en authentiek!"

Vintage Fotografie is proudly featured in:
LOOKSLIKEFILM-BADGE.png
bruidsfotoaward.jpg
Masters-Award-Winner-600-red.png
bottom of page