top of page

Prijslijst

Hieronder vind je beknopte prijs informatie.

Interessant? Via info@vintagefotografie.com kun je meer informatie aanvragen of bel om een afspraak te maken naar 06-12816613

 

Wedding

Ja! Jullie gaan trouwen! Nu nog opzoek naar een passende fotograaf om jullie liefde voor elkaar smaakvol vast te leggen. Het moet klikken, dat is misschien wel het allerbelangrijkste. Daarom kom ik graag vrijblijvend kennismaken. Neem contact op voor informatie.

Polaroid Photobooth

Maak van je feest of borrel een evenement! Gasten vinden het superleuk om tussen het borrelen en dansen door samen met vintage snorretjes en kekke brilletjes op te poseren in mijn kraampje, leuk om mee te geven of als gastenboek! Vraag naar de voorwaarden.

 

1,5 uur I v.a. €175,-

 

Prijzen zijn onder voorbehoud. Voorwaarden zijn van toepassing.

Loveshoot

Dubbeldikke voorpret!! Dat is wat een loveshoot is. We zoeken een mooie locatie uit die bij jullie past en verder laat ik de liefde zijn werk doen. Jullie ontvangen een mooie reportage van jullie verlovingstijd. Neem contact op voor meer info & boekingen.

 

Kids & Family

Eindelijk een leuke foto van de kids of met het gezin op de foto!

Neem contact op voor meer informatie!

Newborn & Baby Fotografie

Voor de allerkleinsten is er een speciale shoot aan huis. Met veel liefde, geduld en leuke accessoires maken we er een onvergetelijk moment van. Vul het contactformulier in voor meer informatie en boekingen.

 

Buik & Baby Pakket

Een prachtige periode vastgelegd. Een zwangerschapsshoot en jullie kindje gefotografeerd, dierbare herinneringen die een leven lang meegaan. Vul het contactformulier in of bel/mail voor meer informatie en boekingen.

Please reload

bottom of page